Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Documenten

Per adviesvraag hebben wij een document beschikbaar, waarin staat wat wij voor je kunnen doen en wat de gemiddelde advieskosten zijn. Zo kun je ons eenvoudig met andere financieel dienstverleners vergelijken.

Downloads

Overweeg je met ons verder te gaan, dan maken wij een definitief plan van aanpak. De werkzaamheden en kosten worden afgestemd op jouw specifieke  wensen en situatie. Hierdoor kunnen de vermelde ingeschatte kosten afwijken.

Financieel plan

Of je nú een belangrijke financiële beslissing moet nemen of jouw financiële toekomst opnieuw wilt organiseren, wij kunnen daar ook bij helpen. Met een financiële planning brengen we je huidige persoonlijke en zakelijke financiële situatie opnieuw cijfermatig en overzichtelijk in beeld.

Onze tarieven.
Zonder verrassingen.

Ook onze tariefstructuur is helder en overzichtelijk, berekend op basis van een uurtarief door middel van voorcalculatie met minimale en maximale uren. Daardoor zijn er geen verrassingen achteraf.

Meer weten?

Heb je vragen over onze diensten? Een oriënterend gesprek over wat wij in jouw situatie kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden zelfs advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact op te nemen. Je gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL-verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.