Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Passend advies voor de ondernemer

Op basis jouw doelstellingen en risicobereidheid zorgen wij voor een passend advies rondom alle aspecten van inkomen, pensioen en vermogen. Zo zorgen we er samen voor dat je een helder overzicht krijgt wat helpt om bewuste financiële keuzes te maken.

Pensioen voor Ondernemer

Nadenken over later begint nu. Met een fit pensioenplan kom je niet voor verrassingen te staan en kun je het leven leiden dat je wenst.

Belastingclaim & Bedrijfsvoortzetting

Pensioen in eigen beheer, Oudedagsverplichting, Oudedagsreserve of een compagnon? Wat gebeurt er bij onverhoopt overlijden?

Arbeids-ongeschiktheid

Met onze rekentools maken wij een helder overzicht van jouw financiële situatie zodat je makkelijker keuzes kunt maken voor de verzekering die goed bij jouw situatie aansluit.

Pensioen

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw inkomen nu en later veilig te stellen.

Of het om ouderdomspensioen, het afdekken van risico’s bij overlijden, ziekte of arbeidsongeschiktheid, of winst bij staking van de onderneming gaat, wat is voor jou de beste oplossing?

Wij helpen bij alles rondom pensioen

Belastingclaim
& bedrijfsvoortzetting

Heb je een pensioenreserve in eigen beheer, oudedagsreseve of stamrecht-B.V.?

Welk vermogen is er beschikbaar om de toekomstige belasting te voldoen over fiscale balansreserves? Denk hierbij aan pensioen in eigen beheer, oudedagsverplichting (ODV) en de oudedagsreserve (FOR). Een financieel plan geeft integraal antwoord op al jouw vragen rondom pensioen, inkomen en vermogen.

Wij helpen bij alles rondom belastingclaim & bedrijfsvoortzetting

Verzekering

Wel of geen arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past echt bij je en is afgestemd op jouw situatie en ondernemingsfase? En wat bedraagt de premie?

Arbeidsongeschiktheid

Financieel Plan

Je financiële toekomst opnieuw organiseren of een belangrijke financiële beslissing nemen? Wij helpen jou met een financiële planning. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie, financiële positie, doelstellingen, horizon en risicobeleving.

Onafhankelijk advies. Grondig en helder.

Ons advies is onafhankelijk, grondig en helder. Wij onderzoeken verschillende mogelijkheden en financiële gevolgen. Deze worden (cijfermatig) onderbouwd in een duidelijk rapport en een persoonlijke presentatie. Zo kun je eenvoudig en overzichtelijk een bewuste keuze maken.

Meer weten?

Heb je vragen over onze diensten? Een oriënterend gesprek over wat wij in jouw situatie kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden zelfs advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen. Je gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL-verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.