Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Passend advies voor de werknemer

Op basis van jouw doelstellingen en risicobereidheid geven we een passend advies rondom alle aspecten van inkomen, pensioen en vermogen. Zo zorgen wij er samen voor dat je een helder overzicht krijgt wat helpt om bewuste financiële keuzes te maken.

Pensioen

Je wilt jouw inkomen nu en later goed geregeld hebben. Inzicht en overzicht helpt jou beter kiezen.

Inkomen

Inkomen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Je wilt daarover geen zorgen hebben.

Vermogen

Vermogen opbouwen, afbouwen of overdragen? Je kiest een vermogensplan die goed bij jou aansluit.

Money growing

Pensioen

Als werknemer word je geïnformeerd over de bereikte en te bereiken pensioenen.

In welk vervangend inkomen voorziet jouw pensioenregeling? En is dit voldoende voor een onbezorgde financiële oude dag en te doen wat je wenst? Wij helpen jou daar graag mee.

Wij helpen bij alles rondom pensioen

Inkomen

Jouw leven verandert, jouw financiële en persoonlijke situatie ook

Heb je een specifiek doel voor ogen waarvoor je vermogen wilt opbouwen? Wij helpen jou met het financiële overzicht dat je nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Inkomen

Wij helpen bij alles rondom inkomen

Pensioenoverzicht

Op www.mijnpensioenoverzicht.nl vindt je een overzicht van jouw AOW en alle opgebouwde pensioenen bij verschillende werkgevers.

Overzicht en inzicht. Grondig en helder.

Ons advies is onafhankelijk, grondig en helder. Wij onderzoeken verschillende mogelijkheden en financiële gevolgen. Deze worden (cijfermatig) onderbouwd in een duidelijk rapport en een persoonlijke presentatie. Zo kun je eenvoudig en overzichtelijk een bewuste keuze maken.

Meer weten?

Heb je vragen over onze diensten? Een oriënterend gesprek over wat wij in jouw situatie kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden zelfs advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen. Je gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL-verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.