Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Passend advies voor de werkgever

Je wilt advies over collectief pensioen en collectieve inkomensverzekering voor werknemers? Wij adviseren, beheren en bemiddelen voor pensioen en inkomen voor de onderneming.

Dit doen wij door grondig te inventariseren en te analyseren om passend te adviseren op basis van jouw bedrijfsprofiel, wensen, doelstellingen en risicobereidheid.

Zo zorgen we ervoor dat je het overzicht krijgt wat je helpt om bewuste keuzes te maken voor het pensioen en inkomen van jouw medewerkers.

Collectief pensioen voor werknemer

Een collectief pensioen is een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde voor jouw als MKB werkgever. Wij geven graag advies over collectief pensioen voor jouw werknemers.

Collectief inkomen Verzuim & WIA

Wij helpen bij het regelen van een goed verzuimproces en collectief inkomen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Zo kunnen jouw werknemers veilig en gezond werken en is het inkomen beschermd.

Pensioen voor ondernemer

Pensioenadvies en Financiële planning nodig voor jouw inkomen oude dag en het afdekken van inkomensrisico’s? Wij helpen daar graag bij.

Collectief pensioen

Collectief pensioen

Pensioen is een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde

Wil je een collectief pensioen voor jouw werknemers regelen, verbeteren of laten beoordelen? Een pensioenregeling kan jouw werknemers binden of juist nieuw personeel aantrekken.

Wij helpen bij alle aspecten van collectief pensioen

Collectief inkomen Verzuim & WIA

Werkgevers willen dat hun werknemers veilig en gezond kunnen werken. En dat aan de financiële risico’s voor de onderneming en de werknemer aandacht is besteedt.

Een goed verzuimproces, adequaat dienstenpakket en het afdekken van financiële risico’s helpen hierbij. Ons advies kan jouw organisatie veel opleveren.

Verzuim & WIA

Wij helpen bij alle aspecten van collectief inkomen: Verzuim & WIA

Een fit pensioenplan voor jouw werknemer?

Steeds vaker hebben werknemers vragen over hun financiële toekomst. En de regelingen rondom eerder stoppen met werken. Denk aan Generatiepact, RVU, opname ineens en verlofsparen. Pensioenplanning geeft overzicht en inzicht. Wij helpen de werknemer daarbij.

Middelloon- of Premieregeling?

Wanneer je geen CAO hebt en niet verplicht bij een pensioenfonds bent aangesloten, dan kun je ook zelf de pensioenregeling samenstellen. Maar welk pensioensysteem kom je voor in aanmerking?

Bewuste keuzes. Grondig en helder.

Ons advies is onafhankelijk, grondig en helder. Wij onderzoeken verschillende mogelijkheden en financiële gevolgen. Deze worden (cijfermatig) onderbouwd in een duidelijk rapport en een persoonlijke presentatie. Zo kun je eenvoudig en overzichtelijk een bewuste keuze maken.

Meer weten?

Heb je vragen over onze diensten? Een oriënterend gesprek over wat wij in jouw situatie kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden zelfs advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen. Je gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL-verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.