Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Over ons

Pensioen Adviesbureau Gerritsen is gevestigd in Duiven en in 2003 opgericht door Michael Gerritsen. Als onafhankelijk  Register Pensioenadviseur en gecertificeerd Financieel Planner geven wij inzicht in jouw financiële situatie nu en later. Jouw doelen, de resultaten en haalbaarheid daarvan zijn dan direct zichtbaar in een helder financieel overzicht.

Michael Gerritsen

Eigenaar, Erkend Register Pensioenadviseur, gecertificeerd Financieel Planner en adviseur pensioen, inkomen en vermogen.

Erkend Register Pensioen Adviseur (RPA)
Federatie Financieel Planner (FFP)
Certified Financial Planner (CFP)

Hoe kunnen wij helpen?

  • Beantwoorden van vragen over pensioen, inkomen en vermogen.
  • Inzicht geven in jouw huidige en toekomstige financiële situatie.
  • Klankborden over ideeën, keuzes en/of twijfels.
  • Coachen bij mogelijke risico’s.
  • Helpen bij het vergelijken en selecteren van de beste optie(s).
  • Adviseren en begeleiden bij het afsluiten van een passende oplossing.
Gecertificeerd Financieel Planner

Financieel advies

Of je nú een belangrijke financiële beslissing moet nemen of jouw financiële toekomst opnieuw wilt organiseren, een financiële planning brengt je huidige persoonlijke en zakelijke financiële situatie opnieuw cijfermatig en overzichtelijk in beeld. Ook hier kunnen wij jou bij helpen.

Advies nodig?

Wij nemen je mee van begin tot eind, van advies tot afsluiten en begeleiding na afloop. En wij nemen daar graag de tijd voor. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen jouw persoonlijke, zakelijke en/of financiële situatie, je wensen en doelstellingen.

Eerst meer informatie nodig? Vul het onderstaande contactformulier in.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen. Je gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL-verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.